Zin in een gezellige fietstour in Amsterdam? Ontdek de stad op de fiets met Top Tours. Wij bieden fietstochten voor families, vrienden, bedrijven en groepen van 4 tot 400 personen.

Een sportieve of juist rustige fietstocht door het centrum en de Jordaan? Of liever een rondleiding over de nieuwe eilanden en door het havengebied? Op de fiets is alles mogelijk! Wij combineren in overleg diverse buurten en thema's tot een bijzondere fiets excursie. Grachten op, bruggetjes af… Tussendoor een paar hofjes bekijken in de Jordaan en daarna gluren bij de dames achter de ramen in de rosse buurt. Maar ook de nieuwe wijken zijn leuk om te bezoeken. Ga met het pontje naar Amsterdam Noord, bezoek het nieuwe IJburg, bekijk oude scheepswerven, of het Java- en KNSM eiland. En wellicht is het heerlijk weer en heb je zin in een ijsje in het Vondelpark… Alles kan worden georganiseerd! Desgewenst inclusief een lunch vooraf een proeverij tussendoor of een smakelijk diner aansluitend. De tours zijn ook mogelijk per step of electrische Segway!

De startlocatie is vlakbij Centraal Station dus goed te bereiken met openbaar vervoer of de boot (vanaf het IJ). De fietsexcursies kunnen aangepast worden aan elk thema en elke tijdsduur. Ook een dagprogramma is mogelijk, met museumbezoek, rondvaart, lunch, diner, etcetera. Een gewone losse fietstocht duurt meestal tussen de 2 en de 3 uur. Uitermate geschikt voor bedrijfsuitje, familiedag, vriendenclub of vrijgezellenuitje. Prijzen zijn erg afhankelijk van de groepsgrootte (met een kleine groep betaal je meer per persoon dan met een grote groep uiteraard). Alle tours zijn privé! Dus met een eigen gids en met de eigen groep. Vraag ons naar de mogelijkheden en de tarieven. Check onze website: Fietstocht Amsterdam

Graag tot ziens in Amsterdam!